DIGI-ADD | Brovej 20A | 8800 Viborg | T: 41 10 75 75 | M: INFO@DIGI-ADD.DK

Skip Navigation Links

 

Referencer

Vi har gennem tiderne lave en lang række løsninger. Nedenfor er nævnt et par enkelte, som viser forskelligheden i det vi laver. Ring eller skriv for nærmere information om de enkelte løsninger:


Buitkskæden - Dantalk:
Leverance af software løsning til butikker i Danmark, Sverige og Norge. Skærmene viser en blanding af nyheder, reklamer og butikkerne tilbud. Naturligvis styres det hele fra centralt hold, via vort enkle interface. Hør nærmere om vores ButikTV løsninger.

Indkøbscentret - Søndercentret, Skive
Leverancen omfatter vores CenterTV løsning som, viser en blanding af nyheder, reklamer og informationer til kunderne. Løsningen inkluderer 6 skærme, retningsbestemt lyd, medieafvikler og selvfølgelig software. Hør nærmere om vores centerTV løsning.

Biografer
40 biografsale afvikler i dag deres reklamer før filmene digitalt. Reklamerne vises digitalt på lærredet via en projektor og en medieafvikler. Hele reklamefladen styres centralt, og det er muligt for annoncørerne selv at udskifte reklamer i en eller flere biografsale på en gang via et enkelt interface. Hør mere om vores biografløsning.

Transport - Infotainment i busser
Vores Infotainment løsning med fladskærme i busser er bl.a. implementeret i busser i Skive, Herning, Ikast og Brande området. Skærmene viser en blanding af nyheder, trafikinformationer og reklamer for passagererne. Se mere om vores løsning på www.adibus.dk

Infostander - Skive Museum
Vi har leveret en infostander med touch skærm, hvor museumsgæsterne bl.a. kan bladre i 3 elektroniske bøger (e-books) med lokalhistorisk information. Informationsstanderen indgår i museets udstillinger og er on-line opkoblet, således at der nemt kan skiftes indhold fra centralt hold. Kontakt os for mere information om selvbetjeningsstandere og informationsstandere. Se e-bøgerne her

  Indkøbscenter - Sct. Mathias Centret, Viborg
9 skærme i Centret viser en bladning af nyheder, reklamer og informationer til centrets kunder. Digi-add leverer software, hosting af løsning samt salg af reklameplads via www.bookascreen.dk

ReceptionsTV - JN-DATA
Hos IT virksomheden JN-Data mødes kunder og medarbejdere i receptionen af 2 stk 42” skærme med vores ReceptionsTV løsning. På den ene skærm vises velkommen til aktuelle kunder, samt fordelingen af mødelokaler og altid relevant efter tidspunktet på dagen. På den anden skærm vises information om virksomheden, servicemål, nyheder mv. Begge skærme er delt op i split screen med forskellige felter som skifter uafhængigt af hinanden. Ved specielle lejligheder kan et af felterne vise TV.


HotelINFO – Hotel Strandtangen, Skive
I receptionen mødes gæsten af en informations skærm, som viser informationer for hotellet f.eks. velkommen til virksomheden, tilbud i restaurent, åbningstider, billeder fra hotelles faciliteter, nyhedsinformationer fra f.eks. DR. Indholdet er levende og opdateres nemt af hotellets personale, således at der altid er relevante og opdaterede informationer på skærmen. På værelserne mødes gæsterne ligeledes af en infokanal på hotellets TV.”

Se eksempler på reklamespots